Gwen is als jong meisje begonnen met dansen en heeft zich vanaf jaar veertiende gespecialiseerd als (wedstrijd)danser ballroom- en latin. Inmiddels geeft ze vooral dansles aan groepen volwassenen met een beperking en ouderen met of zonder dementie. Zij geeft Zumba lessen, stoeldanslessen en danslessen in verschillende stijlen voor mensen met een verstandelijke beperking (van latin, tot rock-n-roll, tot K3.)

In 2017 behaalde Gwen haar diploma Allround Dance Instructor van de AALO en in 2018 haar certificering voor het geven van Zumba lessen. Zij heeft zich daarna gespecialiseerd in 50+ fitness (AALO), Zumba Gold, Zumba Kids & Kids Jr. en diverse masterclasses stoeldansen gevolgd.

In de danslessen van Gwen staan het plezier en trots zijn op jezelf voorop. Afhankelijk van de wensen en het niveau van de groep werken wij aan conditie, bewegingsvrijheid, geheugen, motoriek, durf, choreografie, creativiteit en presentatie.

Gwen staat ook open om met kunst- en cultuurorganisaties in gesprek te gaan over hoe we het aanbod voor mensen met een beperking kunnen vergroten.

Interesse in een workshop, lessenreeks of of een vrijblijvend gesprek over het (nieuw) aanbieden van danslessen voor mensen met een beperking?

Neem contact op via gwen.vanbeersum@gmail.com.